Циглар инг
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bekaton- Prodhime, Materiale Ndërtimi

 
 
 
 
 
 

Ciglar ing Shpknj -Gostivar

 
Ciglar Ing Dooel s. Gradec Vrapcishte eshte fabrik per prodhimin e pllakave prej betoni me dimenzione te ndryshme dhe ngjyra fabrika figurin qe prej viteve 1980 e kendej fabrika tash posedon teknologjin me te re te prodhimit te elementeve prej betoni si dhe renditjen e prodhimit fabrika gjendet ne autostraden tetov gostivar fsh. Gradec
 
 

GALERIA

 
 
 
 
 
 
 

KONTAKT

 
 
Pyetje?!
Koment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detajet e kontaktit:
 
P.n. JNA
Gostivar

 
Kërko thirrje
 
Orari i punës: