Na telefoni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KONTAKT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Услуги .
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дизајн

 
Благодарение на напредните технологии, нудиме голем избор на површински структури на бехатон елементите за создавање на уникатни проекти. Изгледот на бехатон елементите кои ние ги изработуваме може да биде: 3D, Colormix, Kварцен изглед итн.
 
 
 
 
 
 

Монтажа

 
Методи за монтажа кои ги применува нашиот стручен тим се:

1. Поставување на дренажа, горен и долен носечки слој
2. Изградба на израмнувачки слој
3. Поставување / сечење на бехатоните
4. Фугирање
 
 
 
 
 
 
 
 

Производство

 
Нашите производи се произведуваат во модернизирани и автоматизирани погони. Процесот на производство почнува со мешање на суровините кои се потребни за совршено квалитетен производ. Во нашите производни простории се вработени стручни работници кои се грижат за целосниот процес на производство, од подготовка и сечење, преку обработка и боење (доколку е потребно).
 
 
 
 
 
 

Транспорт

 
Со завршување на процесот на производство, добиените производи се пакуваат во заштитни обвивки каде се складираат на соодветни места се до својот транспорт. Транспортот се одвива со големо внимание и нашиот тим секогаш испорачува брзо и навреме.
 
 
 
 
 
 

Галерија

 
 

Зошто да не одберете нас?

 
 
 

50+

 
 
Завршени проекти
 
 
 

100+

 
Задоволни клиенти
 
 
 

100+

 
Работници
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Барате реализација на вашиот план?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бекатон 6cm комбинација 20х20 со 10х10

 
 
 
 

Бекатон 6cm 3D - дизајн 1

 
 
 
 

Бекатон 6cm 3D - дизајн 2

 
 
 
 

Бекатон 6cm микс колор

 
 
 
 
 
 

Бекатон 6cm пирамида

 
 
 
 

Бекатон 6cm 8-аголен

 
 
 
 

Ивичњак 6cm

 
 
 
 

Цигла