Na telefoni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KONTAKT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
За нас .
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кои сме ние?

 
 
 
 
 
 
Дозволете да бидеме дел од вашата замисла
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вашиот план го доведеме до реализација.
 
 
 
 
 
 
 
Циглар Инг Дооел с. Градец Врапчиште е фабрика за бекатон плочки од разни димензии и бои.

Фабриката е постоечка фирма уште од 1980 година па наваму. Фабриката сега поседува најнова технологија од производство на бекатонските елементи како и редење на производот. Фабриката се наоѓа на автопат Тетово - Гостивар, с.Градец
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зошто да не одберете нас?

 
 
 

50+

 
 
Завршени проекти
 
 
 

100+

 
Задоволни клиенти
 
 
 

100+

 
Работници
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Барате реализација на вашиот план?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бекатон 6cm комбинација 20х20 со 10х10

 
 
 
 

Бекатон 6cm 3D - дизајн 1

 
 
 
 

Бекатон 6cm 3D - дизајн 2

 
 
 
 

Бекатон 6cm микс колор

 
 
 
 
 
 

Бекатон 6cm пирамида

 
 
 
 

Бекатон 6cm 8-аголен

 
 
 
 

Ивичњак 6cm

 
 
 
 

Цигла