Јавете се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте нѐ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бехатон - производи, градежни материјали

 
Фабрика за бекатон плочки од разни димензии и бои со најнова технологија за редење на производот.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дознајте повеќе за нас

 
Циглар Инг Дооел с. Градец Врапчиште е фабрика за бекатон плочки од разни димензии и бои.

Фабриката е постоечка фирма уште од 1980 година па наваму. Фабриката сега поседува најнова технологија од производство на бекатонските елементи како и редење на производот. Фабриката се наоѓа на автопат Тетово - Гостивар, с.Градец
 
 
 
 
 
 

Повикајте нѐ и уверете се

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зошто да не одберете нас?

 
 
 

50+

 
 
Завршени проекти
 
 
 

100+

 
Задоволни клиенти
 
 
 

100+

 
Работници
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Барате реализација на вашиот план?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Бекатон 6cm микс колор 20х40х6
 
 
 
 
 
 
 
 
Бекатон 6cm комбинација
 
 
 
 
 
 
 
 
Бекатон 6cm комбинација