ЈАВЕТЕ СЕ

+389 70 378 958

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

azemvelija@hotmail.com

icon

За нас .

icon

За нас .

Кои сме ние?

icon

Дозволете да бидеме дел од вашата замисла

icon

Вашиот план го доведеме до реализација.

Циглар Инг Дооел с. Градец Врапчиште е фабрика за бекатон плочки од разни димензии и бои.

Фабриката е постоечка фирма уште од 1980 година па наваму. Фабриката сега поседува најнова технологија од производство на бекатонските елементи како и редење на производот. Фабриката се наоѓа на автопат Тетово - Гостивар, с.Градец

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС?

50+

Завршени проекти

100+

Задоволни клиенти

100+

Работници и инженери

icon

БАРАТЕ РЕАЛИЗАЦИЈА НА ВАШИОТ ПЛАН?

photo
Бекатон 6cm комбинација 20х20 со 10х10
photo
Бекатон 6cm 3D - дизајн 1
photo
Бекатон 6cm 3D - дизајн 2
photo
Бекатон 6cm микс колор
photo
Бекатон 6cm пирамида
photo
Бекатон 6cm 8-аголен
photo
Ивичњак 6cm
photo
Цигла