ЈАВЕТЕ СЕ

+389 70 378 958

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

azemvelija@hotmail.com

icon

Услуги .

icon

Услуги .

ДИЗАЈН

Благодарение на напредните технологии, нудиме голем избор на површински структури на бехатон елементите за создавање на уникатни проекти. Изгледот на бехатон елементите кои ние ги изработуваме може да биде: 3D, Colormix, Kварцен изглед итн.

МОНТАЖА

Методи за монтажа кои ги применува нашиот стручен тим се:

1. Поставување на дренажа, горен и долен носечки слој

2. Изградба на израмнувачки слој
3. Поставување / сечење на бехатоните
4. Фугирање

Во процесот на изработката се користат браварски машини и алати.

ПРОИЗВОДСТВО

Нашите производи се произведуваат во модернизирани и автоматизирани погони. Процесот на производство почнува со мешање на суровините кои се потребни за совршено квалитетен производ. Во нашите производни простории се вработени стручни работници кои се грижат за целосниот процес на производство, од подготовка и сечење, преку обработка и боење (доколку е потребно).

ТРАНСПОРТ

Со завршување на процесот на производство, добиените производи се пакуваат во заштитни обвивки каде се складираат на соодветни места се до својот транспорт. Транспортот се одвива со големо внимание и нашиот тим секогаш испорачува брзо и навреме.

ГАЛЕРИЈА

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС?

50+

Завршени проекти

100+

Задоволни клиенти

100+

Работници и инженери

icon

БАРАТЕ РЕАЛИЗАЦИЈА НА ВАШИОТ ПЛАН?

photo
Бекатон 6cm комбинација 20х20 со 10х10
photo
Бекатон 6cm 3D - дизајн 1
photo
Бекатон 6cm 3D - дизајн 2
photo
Бекатон 6cm микс колор
photo
Бекатон 6cm пирамида
photo
Бекатон 6cm 8-аголен
photo
Ивичњак 6cm
photo
Цигла